I går blev Fruens Hamster Trail løbet i Fruens Plantage lige syd for Næstved. Team Citronmåne havde budt op til 6 timers leg i bakkerne. Vanen tro, så var der kun lukket op for at 15 løbere kunne deltage.

Skjul månen med en citronmåne

Igen i år havde jeg den store fornøjelse at deltage i crewet omkring løbet. Super hyggeligt 🙂 Jeg holder selv meget af at løbe i Fruens Plantage. Så det er bare fedt, når man kan være med til at give andre en god oplevelse. I år havde jeg den fornøjelse at dokumentere løbet i billeder (Utroligt, hvad et kamera kan ved en løber på vej op af en stejl bakke).

Selvom der er lagt op til hygge i sporet, så er det stadig en konkurrence – en hård konkurrence! For de fleste er målet at runde et marathon undervejs, men det er ikke nemt. Og samtidig bliver der ikke givet ved dørene ift placeringerne.

I år løb Claus Høier med æren som den hurtigste med næsten 55 km, dernæst Leon Skriver Hansen med 52 km og Fabricio Bastian med 51,6 km. Det vigtigste er ikke hvor langt man kom på 6 timer, men hvor ondt det gør i stængerne i søndag og mandag 🙂 Sikker på, at der er et par stykker, som går efter en PR her.

Lyder Fruens Hamster Trail som noget for dig, så er det for sent nu. Team Citronmåne har meddelt, at det sidste Hamster trail er løbet. Men mon ikke vi kan forvente, at der kommer noget andet i stedet for?