For godt syv år siden løb jeg 231,77 km på banerne under Bislett stadion. På daværende tidspunkt var det 3. bedste resultat løbet af en dansker. Jeg havde mulighed for at blære mig med det resultat frem til DM 24 timers 2014, hvor Kim Hansen løb 241,657 km. Nyt fokus på løbet i Bislett. Man løb i en temperatur noget nær frysepunktet på 2/3-del af banen; men der blev løbet indendørs, hvorfor mit løb dengang faktisk var/er dansk indendørs rekord på 24 timer.

Bislett Indoor 24H - fra den gang, hvor 2/3-del af banen ikke var opvarmet.

Bislett Indoor 24H – fra den gang, hvor 2/3-del af banen ikke var opvarmet.

Nu er det så også slut 😉 – eller? Fra årsskiftet har IAU besluttet ikke at skelne mellem løb løbet indendørs, på bane eller vej. Hvorfor der fremover kun er en rekord at løbe efter.

Så hvad betyder det? I min verden er der ingen forskel. Gennem alle årene har jeg ikke været tilhænger af sondringen mellem underlag (og inddeling i alder). I Danmark er bredden i vores sport ikke stor nok til den slags opgørelser. Så 100% opbakning fra min side til IAUs beslutning.

Ærligt talt så håber jeg på, at min nuværende placering som nummer fire bliver banket godt og grundigt ned af listen. Mit løb fra dengang bliver jo ikke kortere af det.