Så skal der løbes ultraløb igen i Sæby. På en 1987m lang DAF-rute ved Sæby Havn – der er skiftende underlag. Sidste år var løbet vært for de danske mesterskaber på 24 timer. Og begge de to Danmarks mestrer står til start i dag.

Stine Rex (DM 24H 2015) er klar til 6 timer, og skal helt sikkert bruge løbet som forberedelse til hendes deltagelse i dette års Spartathlon. Med 30 løbere til start på distancen, så er der basis for en masse gode resultater.

Dansk mester 24H 2015: Stine Rex

Dansk mester 24H 2015: Stine Rex

 

På 12 timer er der halvt så mange til start. Blandt de startende er Mathias Jørgensen og Kim Hammerich. Jeg ved, at Mathias har planer om noget – bliver spændende at følge. Og så er der lagt op til en direkte kamp mellem 2xMette (hhv Brinck og Pilgaard) om sejren hos kvinderne.

Knapt 30 startende på 24 timer, hvor blandt andet Kim Klitgaard Sørensen står til start. Kim kommer som dansk mester på distancen. I år er det med en plan om at ramme over 250 km (Han har lovet mig, at det lange løb først kommer til oktober ved EM). Desuden er Bruno Batsberg klar – tidligere og dansk mester og med på ultralandsholdet. Norske Per Audun Herskestad løber for at kvalificere sig til det norske hold, som skal løbe EM i franske Albi.

Dansk mester 24H 2015: Kim Klitgaard Sørensen

Dansk mester 24H 2015: Kim Klitgaard Sørensen

Følg resultaterne det kommende døgn på 24 timer ved havet.