Klokken 5 torsdag morgen gik starten til Danmarks Turen 2011 fra Skagen. 

Man kan bruge sin ferie på forskellig vis. Leon Skriver Hansen har tænkt sig at bruge 11 dage af ferien på at løbe gennem store dele af Jylland, Fyn, Lolland, Falster og Sjælland, for til sidst at løbe 100 km på Bornholm! En tur på samlet 870 km.

I sig selv er længden på de enkelte etaper nok til at gøre en mør i stængerne. De fleste daglige ture er mellem 70 – 110 km lange (Én enkelt er kun på 35 km!). Men at løbe disse distancer dag efter dag bliver meget krævende. Har man lyst til at løbe med på nogle etaperne, så kan man bare kontakte Leon.

Leon kan klare det! Forberedelserne til løbet har været store, med der er fuldstændig styr på rute og forplejning. Der er lagt et tidsskema for de enkelte dage, som giver lidt luft – No Stress. Selvfølgelig kan det blive nødvendigt at afbryde turen pga. skader eller meget dårligt vejr. Jeg er dog sikker på, at Leon ikke giver sig uden kamp.

Undervejs vil Leons kone Karina komme med nyheder på facebook.

Som et sideprojekt har Leon besluttet at løbe penge hjem til Kræftens Bekæmpelse. Et godt projekt, som jeg kun kan anbefale, at man støtter op omkring. Ønsker man at donere et beløb, kan det ske på forlife.dk. På forsiden klikker man på Danmarks Turen 2011. Find kreditkortet frem, det bliver først trukket næste måned!

At løbe Danmarks Turen bliver stort! Jeg har dog mest respekt for, at Leon har overtalt Karina til at følge ham som support gennem hele turen 😉

God tur til jer begge. Jeg glæder mig til at følge jeres færd ude på de danske veje.