Det er ikke kun indendørs, at der skal løbes 24 timers denne weekend.

Niels Høg Henriksen skal løbe De Langste Nacht Loop i det nordlige Holland og Bjarne R Jensen stiller til start i 24 Hores D’atletisme i Barcelona. Begge steder skal der løbes udendørs og begge steder skal der løbes på 400 meter bane.

Niels stod på startlisten til Aarhus Indoor, som desværre blev aflyst. Men træningen skulle bruges, så det er meget impulsivt at Niels står på startlisten. På startlisten står også kinesiske Jin Cao, som til dagligt bor og arbejder i Norge. Jin Cao har tidligere løbet 206 km som bedste personlige resultat. Vejret kan komme til at betyde en del for resultatet i Holland. Umiddelbart er der udsigt til rimeligt tørvejr, men til gengæld bliver der lovet en del blæst 🙁

Bjarne har løbet en del gange i Barcelona – det er vel nærmest en tradition – så han kender omgivelserne. Desværre er Bjarne rygskadet, så jeg tror ikke vi skal forventet ny PR i denne omgang. På startlisten i Spanien står også norske Joar Flynn Jensen – spændt på at se hans form. Joar har tidligere løbet næsten 238 km. På kvindesiden stiller den stærke skotte Debbie Martin-Consani med en PB på 220 km.

Happy Feet til alle.