som gør, at man vil løbe et helt døgn på dem?

I dag starter Anne-Marie Rossen op på 24 timers pinsler på et løbebånd. Anne-Marie har en personlig rekord på godt 205 km, så hun ved jo alt om, hvad så mange kilometer gør ved kroppen og hovedet.

I marts satte Leon Skriver Hansen dansk rekord med over 204 km på løbebånd. En stor præstation, men ikke noget Leon kunne anbefale overfor andre (Han sidder jo også med rekorden 😉 ). Mange vil mene, at det er monotont at løbe rundt på en bane på 1-2 km. En ting er sikkert, det bliver ikke mere inspirende at stå på samme sted gennem et helt.

Verdensrekorden for kvinder er efter sigende omkring 247 km sat af ungarnske Edit Bercés tilbage 2004. Anne-Marie har ingen planer om at sætte ny verdensrekord. Planen er, at følge den “normale procedure”, dvs., at veksle mellem løb og gang – en metode, som Anne-Marie har lavet flotte resultater med. Da der mig bekendt ikke er en dansk rekord for kvinder, så ligger den jo lige for – men, det er altså lidt off-season for Anne-Marie i øjeblikket. Topresultaterne skal først komme om et halvt år.

Bliver det for kedeligt, kan man jo bare få tiden til at gå på denne måde:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dTAAsCNK7RA&feature=player_detailpage[/youtube]…