Så er løjerne i gang i det Nordbornholmske. Kl. 19 gik starten til Salomon Hammer Trail 100 miles. 22 deltagere er tilmeldt den lange udgave af løbet.

Anne-Marie Rossen er eneste kvinde til start. Selvom Anne-Marie har løbet over 200 km på 24 timer samt gennemført Spartathlon, så stiller hun til start med utrolig stor respekt for 161 km.

herresiden finder vi en blandet flok af adventure-racere, ultraløbere, super-mega-seje triatleter og garvede trailrunnere. Alle har dog kvalificeret sig til strabadserne. Spændende bliver det at følge Henrik Leth Jørgensen. Kan han leve op til tidligere bedrifter?

Fra Guatemala har Juan Carlos Sagastume fundet vej til Bornholm. Sagastume er en rutineret trailløber, som har deltaget i mange og lange ekstremløb over hele verden. Og så deltog han da lige i Atlantic Rowing Race i 2005 (Samme år deltog en dansk robåd i øvrigt).

Til ALLE, som gennemfører de 161 km under 26 timer er der et bæltespænde. Sådan et spænde står på min ønskeseddel.

Senere i aften går starten til 50 miles.

Skulle der være kræfter til overs efter løbet, så kan man få lidt inspiration til en skovtur her. Linket kan også bruges af pårørende, som synes der går for lang tid imellem målpassagerne.