En weekend som blev brugt sammen med ultralandsholdet er gået. Og den gik godt 🙂

Her et døgn efter sidder jeg med en god fornemmelse for vores hold. Der er ingen tvivl om, at vi har masser af løbere, som mægtig gerne vil vise en masse i 2012.

Vores 100K-hold skal allerede løbe VM i april, så de er selvfølgelig i god form allerede nu. Vi kan håbe på lidt større brede fremover. Vi kan også håbe, at vi tiltrække nogle hurtige kvinder til dette hold. Kender I nogen, så kontakt Charley Prødel.

Der er stadig ½ år til at 24H skal til VM, så for de fleste er der et stykke til topformen, men det er sådan det skal være. DM i juni er fortsat skæringen for de sidste udtagelser til dette hold.

Generelt gælder det, at vi har fået flere løbere, som kan løbe sig ind på landsholdet. Det kan kun betyde, at konkurrencen bliver skærpet blandt de danske løbere fremover. Allerede nu kan vi konstatere, at vi står med det stærkeste danske kvindehold på 24H nogensinde – alle 7 piger har løbet eller har potentiale til at løbe over 200 km.

I regi af ultralandsholdet har der hidtil ikke været fokus på traildelen af ultralandsholdet. Det skal der gøres noget ved! Thomas Steenberg arbejder videre med rammerne for et traillandshold i 2013.

Det var super at gense “gamle” medlemmer af holdet, samt hilse velkommen til nye løbere. Tak for gode inputs og godt selskab. Vi ses derude.