endurance & passion

48 Stunden Bahnlauf Köln

Denne weekend er der indbudt til 48 timers løb i Køln. kigger man nærmere i deltagerlisten, så dykker der en del kendte tyske multidayrunners frem. De er ikke kendte for at løbe meget langt, men til gengæld løber de meget stabilt og tit!

Skotske William Sichel er også på startlisten. Umiddelbart må man sige, at William Sichel er forhåndsfavorit, når man kigger tidligere resultater igennem. Derfor må det være lidt skuffende, at de nuværende 236 km (efter 32 timer) kun rækker til en placering som nr. 4. I kraft af større erfaring må William Sichel forsat være favorit til at vinde, selvom der er 12 km op til nr. 1.

Norske Trond Sjåvik, som er kendt for at løbe utroligt stabilt, lå godt til i starten af løbet. På løbets andet døgn har det dog ikke kørt for Trond.

Der er ingen danskere til start i løbet.

Du kan følge live-resultaterne her.

1 Kommentar

  1. admin

    William Sichel løb af med sejren i Køln. 335 km er på ingen måde et udsagn for William Sichels potentiale. Som i Danmark, har Tyskland også være præget af regnvejr. Det har betydet, at banen på flere steder var oversvømmet. Ikke de mest optimale betingelser for rekorder. Hos kvinderne blev det finske Maria Tähkävuori som med 307 km kom længst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 ultrarun.dk

Tema af Anders NorenOp ↑