endurance & passion

Badwater 2017

Desværre er der ingen danske løbere på startlinjen i morgen, når der skal løbes Badwater 135 miles/217 km med start i Death Valley (målt over ++56 grader) og op til målet i Mt. Whitney. Eneste nordiske islæt i løbet bliver svenske Marcus Berggren.

Jeg tror, at amerikanske Pete Kostelnick laver en triple. Løb sidste år i lige under 22 timer – det gør han igen i år ツ Hos kvinderne har jeg lidt fidus til ungarnske Szilvia Lubics. Vinder af Spartathlon i 2013 og 2014, men dog knap så stærk de sidste par år.

Amerikanske Harvey Lewis deltog i VM Belfast i sidste weekend og har brugt den sidste uge til at restituere sig. Og melder klar til start i morgen. Spændende projekt for fysisk formåen. Men selvom Harvey er vinder af Badwater i 2014, så tror jeg ikke han kommer til at blande sig i topstriden (så har han løbet for langsomt til VM!).

Du kan følge løbet her.

Se en samlet deltagerliste her.

https://youtu.be/EUsQu2WdQrU

Sidste år gennemførte Leon Skriver Hansen i lige godt 36 timer. Jeg håber på danske løbere igen i 2018.

 

 

1 Kommentar

  1. ultrarun.dk

    Ikke det hurtigste Badwater i år. Alligevel lidt imponeret over Harvey Lewis og Pete Kostelnick for at gennemføre som hhv 3 og 5 blot en uge efter VM 24 timers. Efter at have domineret løbet hos kvinderne, så gik Szilva Lubics noget ned til sidst og endte som 5’er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 ultrarun.dk

Tema af Anders NorenOp ↑