Festtøj

Forberedelserne til næste weekends europamesterskabet i 24 timer i Albi er inde i den afsluttende fase. De otte løbere har haft de sidste lange træningspas og jeg har lagt tøjet frem 😉 – nu skal der bare samles appetit til årets højdepunkt. Der er stadig lidt administrative opgaver, som skal på plads – det skal jo gøres! men ligesom løbere, så glæder jeg mig afsindigt til starten går på lørdag. Det er der, festen starter!

course

Som det fremgår af kortet. så er det en relativ kort rute (cirka 1 km). Det betyder, at løberne konstant kommer forbi depotet, så det skulle os i crewet god mulighed for at følge/supportere løberne undervejs. Al service til løberne må kun ske i depotet og en meter foran. Så ikke noget med at løbe med løberne rundt på ruten.

Igen i år stiller mange stærke løbere til start. Man vil selvfølgelig kunne pege på en række favoritter, men som altid så kommer der løbere frem, som ingen lige havde set på forhånd. Deltagerlisten er tilgængelig her: euro-24h-champs-entry-list. Jeg vil blot give dig det råd, at holde godt øje med nedenstående 😉

Kvinder: Anne Marie Geisler Andersen, Diana Kämpe & Anne-Marie Rossen.

Herrer: Henrik Westerlin, Kim Klitgaard Sørensen, Bruno Batsberg, Kim Hansen & Thomas Steenberg.