Målet for årets cykeltræning nærmer sig. Om 15 dage cykler jeg ud på PBP, godt 1219 km på strækningen mellem Paris og Brest – og så retur igen. Man klarer sig selv på turen, og må proviantere undervejs i byerne og på de særlige depoter/check points.

Nedenstående kort er et meget godt bud på ruten, men dog ikke officiel.

https://da.wikiloc.com/cykling-spor/paris-brest-paris-2019-oficial-y-completo-rambouillet-32024558

Ruten er ikke teknisk svær, men alting er blot lidt længere og lidt højere end i Danmark. Højeste punkt på turen er således “kun” 348 meter – absolut til at have med at gøre. Udfordringen bliver de mange timer i sadlen – kroppen gør bare ondt til sidst – over det hele 🙂 Og så har man betalt for det 🙂

Hvad er så status på forberedelserne? I går nappede jeg hvad der nok bliver det sidste meget lange træningstur. Godt 218 km rundt på de sydsjællandske og mønske landeveje. Test af udstyr og set-up på cyklen fungerer fint. Umiddelbarrt er eneste udfordring, at jeg får ømme fødder i mine nye cykelsko. Tænker et lille indlæg kan løse problemet; der testes i morgen.

Som sagt, så er der to uger til starten i Rambouillet (Nemlig, samme sted som Tour de France startede den sidste etape). Jeg er tilmeldt en start med maksimal 80 timer til turen, men jeg håber og regner med at komme under 72 timer. Nu får vi se. Det er en lang tur, så meget kan ske. Men jeg glæder mig – det bliver fedt 🙂

Mangler du at slå en halv time ihjel, så er der en længere film med indtryk fra sidste gang Paris-Brest-Paris blev kørt i 2015.