endurance & passion

No Finish Line – 8 dages løb i Monaco

Et flerdages løb, som måske ikke har den store bevågenhed er NoFinishLine 8 dages løb, som er startet i dag i Monaco. Grunden er til dels den lidt utraditionelle distance. Det betyder nok også, at der den store interesse går på, hvor langt løberne er kommet efter 6 døgn.

Formålet med løbet er, at samle penge ind til børn, som er dårligt stillet eller syge. Allerede efter små 8 timer, har et par af kandidaterne til den samlet sejr lagt sig i spids.

Franske Gerard Habasque ligger først. Franskmanden har tidligere i år vundet Ultra Canal de Nantes á Brest 350 km i små 52 timer. Så grundformen er i orden. Sidste år blev Gerard Habasque nr. 2 i NoFinishLine med 833 km. Desuden løb den franske ultraløber også La Transe Gaule det år – et etapeløb på 1.150 km fordelt på 18 etaper. En mand med kilometer i benene 🙂

Skotske William Sichel har lagt sig på andenpladsen. Skotten har i år løbet 834 km på 6 dage og 1.000 km på 192 timer. Efter min mening er han nok storfavorit til sejren i Monaco.

Om godt en uge, så ved vi meget mere. Der er i øvrigt ingen danskere med i løbet.

2 Kommentarer

  1. Claus Rasmussen

    Hej Brian,

    Mener du, at der “ingen” danskere er med, eller at der “igen” er danskere med? Og hvis det sidste, hvem er de?

    • admin

      Hej Claus. Der er ingen danskere med! Det nærmeste vi kommer er vist australske Sarah Barnett (kan være et godt bud på en samlet vinder hos kvinderne), som har lidt danske relationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 ultrarun.dk

Tema af Anders NorenOp ↑