Løberne på landsholdet har nu trænet målrettet mod VM 24 timer i Torino næste weekend gennem mange måneder. I onsdag meldte alle mænd sig 100% klar 🙂 Det er nu, at anstrengelserne skal udmønte sig i gode resultater.

Transporten er på plads. Tøjet er på plads. Forplejningen er på plads. Indkvarteringen er på plads. …Eller det var den, troede vi.

I løbet af påsken kom der en melding i indboksen: “Det glæder os at meddele jer, at I skal indlogeres 50 km fra Torino”. Måske ikke helt ordret, men besked var den samme! Baggrunden er, at den lokale løbsorganisation blev udskiftet fuldstændigt for små to uger siden. Der var ikke helt styr på tingene – bl.a. var der åbenbart nogle hotelreservationer, som var smuttet for de tidligere arrangører. Vi var så “heldige” at være blandt de 11 hold, som skulle have fornøjelse af en masse buskørsel!

Jeg har stor respekt for de folk, som har taget opgaven op med at reetablere VM-løbet med så kort varsel. Det er en meget utaknemmelig opgave, som jeg er meget taknemmelig for, at de påtager sig. Alternativt var løbet måske aflyst for en god uge siden. Men det er selvfølgelig ikke optimalt at være indkvarteret så langt fra løbsområdet. Det ville også betyde en opsplitning af vores hold, idet en af vores løber har sørget for egen indkvartering i Torino. Der er stor forståelse for løbsorganisationens situation, men vi vil og kan ikke acceptere den løsning.

Der er nu fundet alternativt hotel i Torino tæt på løbsområdet. Fokus kan nu rettes mod det væsentlige – gode resultater ved weekendens konkurrence.

Håber I har haft en god påske.