I morgen kører 10 af Danmarks bedste 24 timers løbere samt deres crew sydpå til Holland. I weekenden skal der løbes VM og EM på 24 timers distancen.

Jeg har få lov til endnu en gang at følge ultralandsholdet til et stort mesterskab. Det fylder mig med stor ære – så håber jeg, at jeg kan bidrage med et eller to gode råd undervejs.

Lige pludseligt er det blev tid! Alle forberedelser og forbedringer er slut – det er nu det hele skal kulminere. Det burde jo være nemt; men det kan nemt blive så svært.

Jeg har forventninger til vores hold, men det er mest fair at melde dem ud til holdet først. Men når man kigger på de tre kvinder (Anne Marie Rossen, Tina Andersen og Mette Pilgaard) og syv herrer (Bjarne R Jensen, Niels Høg Henriksen, Ole Karlsen, Vagn Kirkelund, Lars Skytte Christoffersen, Bruno Batsberg og René Koch Larsen), så ved man godt, at de rigtig gode resultater kan ligge og lure 🙂

Jeg har ikke tjek på, hvor man kan se live-resultater. En ting ved jeg dog – der kommer ikke nogen løbende rapporter fra mig. Erfaringen siger mig, at der bliver for travlt med alt muligt andet.

logo