Det er forår (igen) og shoppinggenet vækkes – tid til at se på nyt legetøj! Mange af jer har allerede investeret i de nyeste versioner af løbesko og lignende gear man simpelthen ikke kan leve uden.

Jeg har rigeligt med næsten ubrugte løbesko stående – og udsigten til at de bliver slidt op ligger noget ud i fremtiden. Skoproducenter skal ikke forvente at se noget til mine penge i denne omgang. Men man er vel stadig i købs-mode 🙂

Gennem min skadeperiode har jeg brugt nogen tid på at træne funktionelt – det har bl.a. betydet at jeg har fået en stærkere core-muskulatur. Sikker på, at det bliver en gevinst, når løberiet genoptages.

Men den funktionelle træning har også betydet, at jeg blev nødt til at investere i tre kettlebells (8-16-24 kg). Bliver nok snart nødt til at købe en mere på 32 kg. Man kan mene, at kiloprisen er i den tunge ende, når man køber kettlebells, men her gælder der også mængderabat. Til gengæld er de ikke til at slide op, så der er ingen undskyldning for ikke at træne – og hele familien har glæde af dem.

For ikke at pådrage sig skader, så kan det være en rigtig god idé at møde op på en fitnesshold, hvor de bruger kettlebells som en del af træningen. Jeg har selv haft stor glæde af at følge et KettleCross-hold i FitnessWorld, men ellers smut forbi et CrossFit-center – her er det en fast del af træningsudstyret.

Mit surrogat til et par nye løbesko bliver i denne omgang et MobileKit. Sættet består kort fortalt af to rebstiger, hvor det er muligt at lave mange forskellige funktionelle øvelser. Og så kan man tage hele “fitnesscentret” med ud i naturen i bunden af en lille rygsæk – super, hvis man alligevel er ude at løbe.