endurance & passion

Dobbelttester

En hjemmearbejdsdag gav mulighed for at komme ud og nyde det gode vejr lige efter fyraften. Posten har været forbi to nye par trailsko, så det trak lidt for at komme afsted.

Dagens tester var et par Inov8 TrailRoc150. Umiddelbart en god fleksibel sål, men sidder noget mere tæt end mine andre trailsko fra Vivobarefoot. Testturen skulle klares i Fruens Plantage – “legepladsen” for Næstveds trailløbere. Det andet par (Inov8 BareGrip200) må testes en dag med masser af fugt i skovbunden.

TrailRoc150

 

På p-pladsen så jeg, at der nu er kommet stander op med små affaldsposer. Og et fint skilt, som opfordrer alle i skoven til at samle affald op, så vi efterlader området lidt pænere end da vi kom. Poserne skulle testes med det samme. Desværre var der gevinst, allerede efter et par km var to poser fulde. Men super godt initiativ, som folkene bag TrailSkrald har stor ære af. Mon ikke det kan være med til at gøre en forskel til fordel for os alle?

TrailSkrald

2 Kommentarer

  1. Knut

    Hvordan gik det så med skoen? 🙂

  2. ultrarun.dk

    Hej Knut. Nu var det en ganske kort tur, så det bliver en meget umiddelbar vurdering. Men jeg havde god fornemmelse med underlaget. Sålen opleves en anelse stivere end Vivobarefooten, som jeg normalt tager en tur i skoven med. Ret sikker på, at det bliver et godt bekendtskab. Min nedsunken forfod får knap så mange tæv af rødder og sten. Lige nu håber jeg på en ordentlig omgang vand, så der kan blive lejlighed til at prøve BareGrip200’en i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 ultrarun.dk

Tema af Anders NorenOp ↑