Så er det allerede 1½ uge siden, at knæet fik den store oprydningstur på Næstved Sygehus.

Inden start blev der ikke lovet nogen form for mirakler fra kirurgen siden. Så selv efter at der er blevet fjernet løs menisk, skadet brusk og arvæv, så er bliver knæet ikke som nyt. Var så heldig kun at være bedøvet i rygmarven, så jeg kunne følge med i skadernes omfang. I øvrigt oplevede jeg en super indsats fra personalet på Næstved Sygehus. Tak for en (trods alt) god oplevelse – hvis et godt resultat udebliver, så er det ikke deres skyld.

Status er, at jeg ikke har mærket smerter i knæet siden operationen. De første dage brugte jeg krykker, men det var allerede muligt at gå uden støtte – men lidt aflastning skader ikke.

Har været dygtig til at lave genoptræningsøvelser gennem hele perioden. Øvelserne er suppleret med el stimulation af musklerne omkring knæet for at få “skudt” dem i gang. Fordelen er, at der ingen vægt er på leddet. I øvrigt interessant at se hvor forskelligt musklerne i hhv. det ben, som er opereret og det “raske” reagerer på de elektriske stød. Musklerne er klart mere “dovne” i det opererede ben.

I morgen er det så tid til at få fjernet stingene. Bliver dejligt 🙂