Photo Credit: Rikke Bæk Larsen

Så er det i morgen at første udgave af Team Citronmånes ultraløb Fjord til Fjord Løbet afholdes. I crewet glæder vi os til at tage imod (pt) 42 deltagere på hhv. 30 og 60 km ruterne. Vi havde en ambition om at runde 30 løbere her i debutåret samt at skabe grundlaget for et nyt ultraløb på Sydsjælland. Vi har fra start været klar over at konkurrencen fra et “mindre” Broløb ville kunne få indflydelse på deltagerantallet.

60 km-turen starter kl. 9 på Avnø Naturcenter og følger i store træk Naturstien til Præstø, hvor der løbes retur igen til Avnø Naturcenter.

30 km-turen starter kl. 13 i Præstø og slutter ligeledes på Avnø Naturcenter.

Der løbes på stier og veje gennem det afvekslende sydsjællandske landskab – fra det helt flade til det ret bakkede. På intet tidspunkt bliver ruten ‘ekstrem’ og henvender sig således til alle.

For at undgå hærværk/drengestreger på ruten bliver den først markeret i løbet af natten, så alt er klart når de første løbere forlader Avnø.

Link til rute: Fjord til Fjord 60/30 på gpsies.com

Se ruten på #relive

Når løberne kommer i mål på Avnø, så holder vi en fest med hygge og lidt grillmad til deltagerne. Gode sponsorer støtter op om arrangementet – det er simpelthen guld værd.

Resultater fra løbet vil blive slået op her.

En ting er sikkert, vi i Team Citronmåne arbejder hårdt for gentagelse i 2018.

Følg Team Citronmåne på Facebook, Instagram og Twitter. #teamcitronmåne #teamcitronmaane #fjordtilfjordløbet