En god kammerat og jeg tog turen til Vrangeskov nord for Ringsted. Har aldrig løbet i området, men det er altid fedt at løbe i nye områder. CrossingNature stod som arrangør af et skov/trailløb rundt i skoven nord for Haraldsted Sø.

Der var mulighed for at løbe 5,5 – 10 eller 14,5 km. Prisen var den samme, ligegyldig distancen du valgte – og du kunne undervejs vælge omgange til eller fra. Det vigtige i løbet var således gode oplevelser, men stadig med et element af konkurrence.

En super sjov og varieret rute med halvbrede skovstier, MTB-spor og stykker med off-trail. Mange små og bratte sving og stigninger og fugtigt (læs fedtet) føre på dele af ruten udfordrede løbere som mig.

Jeg nappede to omgange rundt i skoven – det var rigeligt i dag 🙂 Godt 10 minutter efter jeg var i mål, kom Andreas Carlsen, fra Exploring The Limits ind som vinder af den lange distance. Andreas så flyvende ud på ruten – og så følte han sig ikke helt rask!

Vrangeskov

Det er ikke sidste gang, at jeg løber et af CrossingNatures løb – en klar anbefaling fra mig. Det er heller ikke sidste gang, at jeg løber i Vrangeskoven. Har en idé om, at vi nok skal få fyldt en bil eller to med løbere fra Næstved-området i løbet af året.