Men det var fedt og sjovt at løbe i et stykke fantastisk dansk natur, som kun findes få steder. Stedet var Møns Klint, og løbet var 1/2 marathon Trail på Klinten. HG Orientering stod som arrangør – det må de gerne gøre igen:) Stor ros herfra.

½ maraton rutenFor en uge siden var jeg noget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle løbe 1/2 marathon eller ej. Kunne i det mindste ændre distancen til 10 km. Siden UltraVasan for 5 uger siden har jeg været ude at løbe fire gange – på ingen måde imponerende. Men en stiller 6 km sidste søndag gjorde udslaget – der skulle ikke ændres på tilmeldingen.

Ved løbets start var jeg godt klar over, at det ikke ville blive en almindelig 21 km i dag. Så vigtigste prioritet var at lægge langsomt fra land. Var der krudt tilbage, så ville der blive rig mulighed for at brænde det af senere. Efter 10 km fik jeg første melding om, at træningsindsatsen ikke havde været optimal. En strækning med store rullesten var ikke ligefrem en lækkerbisken for mine nedsunken forfødder og de første krampetegn kom umiddelbart efter. De sidste fem km hjem blev lidt en kamp. Men vi kan jo lide, når tingene bliver lidt svære!