endurance & passion

100 Miles Mors 2011

På lørdag er der EM / VM på 100 km i Holland. Her hjemme skal der løbes 100 miles på Mors. Endnu en weekend med masser af ultraløb.

Med udsigt til temperaturer på mellem 14 og 20 grader, og med kun lidt vind, er der noget nær optimale rammer for et godt løb på Mors.

Storfavoritrollen må tilfalde ungarske Attila Vozár; som har vundet løbet i både 2009 og 2010. Det først år Attila Vozár vandt, var det i en tid på 13H28! Jeg tror, at der er lagt op til en gentagelse.

Hos kvinderne er der på papiret en oplagt vinder i italienske Monica Casiraghi. Monica Casiraghi er flere gange medaljetager ved VM på 24 timer, samt tidligere verdensmester på 100 km. Et kæmpe scoop, at Monica Casiraghi møder op på Mors. Skal en af de danske piger drille lidt, så tror jeg, at Anne-Dorthe Mahato er det bedste bud. Anne-Dorthe har haft en fantastisk sæson i år med to danske mesterskaber på hhv. 100 km og 24 timer.

Hep hep…

 

 

1 Kommentar

 1. admin

  Carsten Eriksen blev vinder af Mors Rundt i en tid lige under 15 timer – super – tillykke. Efter en tæt kamp med Monica Casiraghi, vandt Carsten på det sidste stykke af turen.

  Attila Vozár måtte trække sig tidligt i løbet. Attila Vozár har åbenbart været skadet gennem en længere periode. Umiddelbart efter, at ungarnen trak sig, meddelte han, at det sikkert var det sidste ultraløb for ham i karrieren. Lad os håbe, at tingene ser bedre ud på sigt.

  1 Carsten Eriksen Grenaa Motionsløbeklub M 14:54:51
  2 Monica Casiraghi Ceel food W 15:07:14
  3 Peter Palmans SACN M 15:50:07

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 ultrarun.dk

Tema af Anders NorenOp ↑