endurance & passion

EM / VM i Winschoten 100 km

I dag rejser Ole Karlsen, Poul Pedersen, Charley Prødel og Thomas Skytte til Holland for repræsentere de danske farver ved EM / VM 100 km i Winschoten på lørdag.

Ole Karlsen har bedste PR inden løbet på 7:34. Ole har brugt en del af sommeren på at cykle til Nice sammen med sine sønner – spændende at se, hvad den alternative træning har givet. Jeg har store forventninger til, at Thomas Skytte leverer et kanonresultat på lørdag – hvilket betyder, at han laver ny PR (bedre end 7:39). Thomas vandt DM 2010 i sit debutløb – imponerende! Også Poul Pedersen og Charley Prødel har løbet gode tider. Vi kan således stille med et landshold, hvor samtlige løbere er under 8 timer på de 100 km.

Det er en skam, at holdet ikke har Kenneth Munk og Peter Paldan med. En lidt større bredde kunne give plads til, at enkelte løbere havde en off-day. Nu skal alle mand løbe stærkt, hvis vi skal have et godt resultat i holdkonkurrencen (3 bedste tider tæller). I øjeblikket stiller vi desværre ikke med et kvindeligt landshold på distancen. 🙁

En af storfavoritterne til løbet i Winschoten er Giorgio Calcaterra. Den italienske løbemaskine har præsteret 6:25 på 100 km i år. Det er altså over 15,5 km/t!

Held og lykke til det danske hold.

 

4 Kommentarer

 1. Claus Rasmussen

  Kenneth løber vel næppe 100km igen, men hvorfor er Paldan egentlig ikke med? Jeg troede han havde kursen sat efter den danske rekord efter sidste års præstation.

  • admin

   Jeg talte med Peter Paldan ved DM 24 timer i juni. Peter holder en pause fra ultraløb på ubestemt tid 🙁 Efter at have brugt rigtig mange timer på ultraløbstræningen i 2010, har Peter valgt at prioritere fritiden anderledes. Respekt for det.

 2. Claus Rasmussen

  Hm, ja, det må man jo respektere. Men ærgeligt, at vi så – måske blot for en tid – har mistet en meget lovende ultraløber.

 3. admin

  Endnu en tid under 6:30 til Giorgio Calcaterra var det, som har gjort ham til ny verdensmester på 100 km. Michael Wardian og Andrew Henshaw, begge fra USA tog sig af sølv og bronze.

  De danske guter leverede desværre ikke varen i dag. Charley Prødel blev bedste dansker i tiden 8:36. Ole Karlsen kom lige efter, mens Poul Pedersen brugte endnu noget tid. Thomas Skytte måtte desværre stå af efter 60 km 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 ultrarun.dk

Tema af Anders NorenOp ↑