Skal lige have pakket rygsækken til en weekend på Bornholm – toget til Køge – natfærgen over – morgenmad og kaffe hos Knirkeline, så er jeg klar til starten på DM 24 timer kl. 11 i morgen. Desværre er jeg ikke i stand til at løbe 24 timer endnu. Har kun deltaget én gang i DM, med sølle 14 km som resulat, så der var selvfølgelig mulighed for at lave en ny personlig mesterskabsrekord!

Der er dog allerede gang i marathon- og 48 timers løberne på stierne ved Galløkken, så der er ingen grund til at jeg skulle løbe i vejen.

Som ventet har svenske Johan Steene lagt sig i spids af løbet med et pænt hul ned til Bjørn Jensen (netop dansk mester på 100 km), samt den danske multidays-løber René Vang Hansen på 3. pladsen.

Det danske mesterskab på 24 timer kan gå hen og blive en tæt affære i år. Der ligger selvfølgelig et vist pres på løberne, som er en del af ultralandsholdet – jeg er sikker på, at der er nogen, som gerne vil gøre døgnet lidt svært 🙂 Der skal være totalt udsolgt, når klokken bliver 11 på søndag.

Flere af den slags videoer 🙂

Resultater kan følges her.