endurance & passion

Dagen derpå…

Puha… man kender godt følelsen i kroppen. Man lod sig rive med. Nu er der så en regning, som skal betales. Men det  gør man gerne, for det var sk… sjovt 🙂

Til daglig drikker jeg sjældent kaffe om formiddagen, men i dag måtte der lige et par kopper til. En weekend på Galløkken uden søvn havde sat sine spor – og så havde jeg ikke en gang været ude at løbe.

Det var der til gengæld en del andre som brugte weekendens timer til. Jeg håber, at deltagerne i dag nyder smerterne i ben og krop, som et tydeligt bevis på en god indsats i løbet af weekenden 🙂

Svenske Johan Steene startede allerede om fredag middag på 48 timers løb. Næsten fra start førte Johan løbet. To døgn senere havde Johan løbet 384, 936 meter – ny nordisk rekord. Imponerende! Med stor respekt for de øvrige løberes indsats, så blev Johan ikke presset undervejs, idet Per Brølling blev to’er med 252,8 km.

Vinder 48H med 384,9 km

24 timers løbet var samtidig danske mesterskaber. Der  var selvfølgelig forventninger til de løbere, som allerede er en del af ultralandsholdet. Det giver lidt ekstra spænding i løbet – alle vil jo gerne slå alle. Omvendt så handler det også om at løbe sit eget løb.

Efter et imponerende løb vandt Kim Hansen det danske mester med hele 241,657 km. Det er det 2. længste løbet af en dansker i løbet af et døgn. Det er samtidig 10 år siden, at en dansker sidst har været i nærheden af 240 km. Jeg håber, at det er starten på en ny æra, hvor de danske herrer løber omkring 235-240 km, når de deltager i 24 timers konkurrence. Det glæder mig derfor meget, at jeg er rykket ud af top tre (og også lidt, at Lars Skytte Christoffersen nu er nede som treer 🙂 ).

Vinder DM Herre med 241+ km

Tina Andersen blev vinder hos kvinderne med 169,443 km. Som Tina selv sagde tre timer før løbet sluttede: “Det bliver ikke et imponerende resultat..”. Det kan man kun give Tina ret i – det er noget under Tinas normale niveau. Det var dog imponerende, at Tina kunne sætte sig op til at give alt de sidste tre timer til trods for, at hun ikke blev presset voldsomt.

Vinder DM kvinde med 169+ km

Hele resultatlisten fra Bornholm kan ses her.

Billeder fra tidende.dk.

Billeder fra TV2Bornholm.

Tillykke til vinderne – både dem som vandt løbene og dem som satte PR, eller på anden måde havde et godt løb. Jeg vil gerne takke Lene, Kim og Jakob samt resten af TIF for endnu en gang at skabe rammerne for et godt ultraløb.