I flot efterårsvejr blev der i dag løbet 6 timers løb ved Albertslund. Selvom de helt officielle resultater mangler, så kan det konstateres, at der blev løbet pænt stærkt i år.

Kvindernes løb blev suværent vundet af Louise Skak. Louise havde sidste passage af målstregen på næsten 69 km 7½ minut før slutsignal. Mon ikke det blev til et resultat over de 70 km. Udtagelseskriteriet ift. 100 km-holdet er på 72½ km, så et flot resultat. På de næste pladser kom hhv. Hanne Christensen med over 64 km og Mitzi Rønholt Larsen med over 62 km.

Der er ellers uskreven lov om, at man ikke vinder sine egne løb. De paragraffer plejer Charley Prødel at se stort på. Det gentog sig i dag, hvor Charley kommer over 75½ km i herrernes løb, efterfulgt af Frederik Bøjholm godt 2 minutter efter. Bjørn Jensen kommer ind som 3’er med over 73 km på kontoen. Dejligt at se, at Charley har fået gang i benene. Måske det kunne blive til et comeback på landsholdet? Hos herrerne ligger udtagelseskriteriet på 83 km for at kvalificere sig til 100 km-holdet.

Tillykke til alle.