endurance & passion

Copenhagen Ultramarathon 2012

ALOT (Albertslund Løb Og Triathlon) er vært for 50K og 100K den kommende lørdag. Deres slogan er, at de har den hurtigste 100 km i Danmark. De har noget at have det i!

I 2010 løb Kenneth Munk den hurtigste 100 km nogensinde af en dansker i tiden 6t 57m 35s (Det var faktisk den 10. hurtigste tid i verden det år). Undervejs satte Kenneth også dansk rekord på 6 timer med 86,74 km! En skam, at Kenneth ikke er med på ultralandsholdet, når turen går til Seregno, Italien til VM/EM om 2 uger. Kenneth har helt klart potentialet til at løbe på podiet.

ALOT har de sidste par år været DM-vært, men har i år valgt ikke at lægge billet ind. I erkendelse af, at de bedste danskere er i gang med at trappe ned til VM/EM, er det en prisværdig beslutning.

Skulle der være løbere, som gerne vil på ultralandsholdet på 100K, så er det et godt løb. ALOT har bronze-label fra IAU (Det Internationale forbund for Ultraløb). Kvalificerer man sig og bliver udtaget, så er der lidt benefits ved det kommende VM-arrangement. Nuværende udtagelseskriterier kan ses her.

Det er muligt at eftertilmelde sig løbet – noget for dig?

4 Kommentarer

 1. Morten Hasselbalch

  Hej der
  Hvorfor er det at rekordindehaver Kenneth ikke er på ultralandsholdet – er det et fravalg fra hans egen side?

  Mvh. Morten Hasselbalch

 2. admin

  Hej Morten
  Et godt spørgsmål. Det er Kenneth selv, som har fravalgt ultralandsholdet. Jeg kender ikke hans prioriteter, men at løbe 100K på det niveau kræver meget. Jeg håber da på, at Kenneth på et senere tidspunkt får lyst til at løbe VM/EM.

  • admin

   Men Morten, du er jo heller ikke helt uvant med store udfordringer 🙂

 3. Morten Hasselbalch

  Ja, arbejder på udfordringer stille roligt, havde marathondebut i 1996 – så det går langsomt:). Ja, synd Kennthe ikke vælger at deltage i landsholdsregi – han har virkelig potentiale!

  Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 ultrarun.dk

Tema af Anders NorenOp ↑