Netop hjemkommet fra Grenaa Løbefestival, som lagde rammer om dette års danske mesterskab på 24 timer. Det var første gang at Grenaa-løberne stod som arrangør af de danske mesterskaber. At det så åbenbart også er sidste gang har i hvert tilfælde ikke noget med gennemførelsen at gøre – den var så absolut godkendt 🙂 Godt gået.

Mit formål med at tage til Grenaa var at hilse personligt på nogle af de ny navne i dansk ultraløb samt at få en hyggelig weekend i gode venners lag. Skulle der så være en enkelt, som kunne bruge et af mine råd, så stillede jeg mig gerne til rådighed. Mit håb er altid, at den enkelte løber får så optimalt et løb som muligt. Det betyder ikke, at det altid lykkes, men man kan forsøge.

For mig blev det en super weekend. Jeg er fyldt op med dejlige indtryk fra positive mennesker. Samtidig er jeg og så ydmyg over at få lov til at hjælpe nogle af vores ultraløbere. Desværre gik beboerne i Grenaa glip af dette gode arrangement i deres by – de mødte desværre ikke op.

Resultaterne af løbet kan man finde her.

Jeg vil dog gerne fremhæve et par af resultaterne.

Bruno Batsberg blev dansk mester hos herrerne med 218,362 km. Det er ny personlig rekord! Bruno har gennem det seneste år udviklet sig voldsomt som ultraløber. Den udvikling kunne han i dag krone med et dansk mesterskab.

Maibritt Skovgaard blev dansk mester hos kvinderne med 214,179 km i sin debut på 24 timer. På alletiders rangliste er det nu den anden hurtigste 24 timer løbet af en dansk kvinde – det er super flot. Jeg glæder mig allerede til næste gang, hvor Maibritt angriber Anni Lønstads rekord på 217,750 km. Maibritt er tidligere udtaget til det danske 100 km-hold, men nu kan hun også få lov til at repræsentere Danmark på 24 timer.

Jeg er opmærksom på en række andre flotte personlige rekorder. Det var en fryd at få lov til at opleve jer kæmpe for dem – det gør mig hel høj 🙂

De næste, som måske laver gode resultater på 24 timer kan være Sidsel Petersen, som løb 120,783 km på 12 timer eller Søren Paaske Johnsen, som løb 120,952 km på samme distance.

Vil man have lidt visuelle indtryk fra Grenaa Løbefestival, så klik her.

Tak for nogle hyggelige dage til alle omkring Grenaa Løbefestival.