endurance & passion

Det har været en klar udmelding længe…

Da Anne Marie Geisler Andersen løb over 200 km i sit første ultraløb tilbage i 2010, var der et spørgsmål efter løbet. Hvad er den danske rekord? – Den slår jeg! Jeg synes, at det er super forfriskende, når løbere melder så klart ud.

Siden har Anne Marie løbet endnu et 24 timers løb ifm VM i 2012, hvor hun kom ud på 209,3 km. Og gennem det seneste ½ års tid, har det været planen, at den skulle have et forsøg på den danske rekord denne sommer. Tiden imellem løbene har hun brugt på at få et par dejlige piger.

Rekordforsøget sker i forbindelse med 48 H & 24 H Self-Transcendence Race i Kladno (tæt ved Prag). Det kan blive en varm omgang. Især om lørdagen har de lovet temperaturer omkring 25 grader, til gengæld skulle der blive ganske behageligt om natten med omkring 15 grader.

Kan Anne Marie slå Anni Lønstads rekord på 217,75 km sat tilbage i 1997? Der er ingen tvivl om, at Anne Marie er blandt de piger, som har potentiale til at løbe længere end 220 km. Men der er jo en grund til, at rekorden har stået længe – den er svær at slå. Så det er ikke kun vejret, som skal være godt. Alle brikkerne skal passe sammen i den kommende weekend.

Rekorder er til for at blive slået. Jeg ønsker alt mulig held og lykke med forsøget.

Anne Marie løber penge ind til fordel for Depressionsforeningen ifm løbet – du kan støtte her.

 

Anne Marie er ikke den eneste dansker på startlinien. Susanne Lassen og René Vang Hansen på 48 timers listen (Susanne skal løbe 6 timer). Glæder mig til at se, hvor langt de kan komme ud. Thomas Steenberg står også på startlisten, men han deltager ikke.

 

Desværre plejer der ikke at være de store opdateringer fra løb, som arrangeres i regi af Sri Chinmoy. Jeg håber på lidt tweets herfra.

1 Kommentar

  1. Susanne Lassen

    Hej Brian. Jeg har længe gerne ville løbe et 6 timers løb, men da de ikke havde det på programmet i år, kontaktede jeg dem. De sagde så, jeg kunne løbe de første 6 timer på de 48 timer – derfor er jeg på startlisten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 ultrarun.dk

Tema af Anders NorenOp ↑