Tasken er pakket, og vækkeuret er sat til klokken tidligt. I morgen står den på DM i 24 timer i Sæby. Tejn IF valgte at aflyse deres 24 timers løb, og det har betydet en del flere løbere til løbet i Nordjylland (Den enes død, den andens brød).

DM24T

Der skal løbes på et 2 km lang rute – perfekt længde 🙂

Der stiller seks kvinder op til DM. Her er Anne-Marie Rossen den absolut stærkeste løber på papiret lige pt. Anne-Marie har tidligere løbet over 205 km på 24 timer. Sidste år blev Anne-Marie nr. 5 i Ultrabalaton på 212 km. Men der er altid en, som gerne vil uden om 🙂 Vi får se, hvad det bliver til – og af hvem.

På herresiden er der flere bud på topplaceringer af nye og mere erfarne navne. Jesper Kenn Olsen og Lars Skytte Christoffersen er nogle rutinerede herrer, som har meldt ud, at dette løb nærmeste skal betragtes som en god lang træningstur. Men når de først kan dufte savsmulden, så ved man aldrig helt.

Når vi taler om topplaceringer, så kommer vi helt sikkert til at se Mathias Jørgensen blande sig. Mathias løb dog 100 km for fire uger siden i 7.29.16. Der sidder nok stadig lidt i benene. Et par andre herrer, som gerne vil over 220 km er Bruno Batsberg og Kim Klitgaard Sørensen. Men det fede er, at der helt sikkert også er et par “ukendte”, som vil blande sig i topstriden.

Norske Per Audun Heskestad vil helt sikkert blande sig i den samlede sejr. Mener at have set, at kanonen er indstillet på 220,5 km.

Jeg håber, at der bliver løbet stærkt i Sæby. I min verden betyder det, at nummer 1 hos kvinder løber længere end 200 km, og at der er tre herrer over 220 km.

Ved ikke, om der kommer live resultater. Så er det godt, at man skal følge løbet på nærmeste hold.