endurance & passion

Mors 100 miles 2012

Der har på det seneste været en del “tunge” ultraweekender, hvor der er blevet løbet langt mange steder på en gang.

Med dobbelt VM er denne weekend ingen undtagelse. Oven i skal der så løbes 100 Miles  på Mors. Et løb som sidste år blev vundet af Carsten Eriksen på lige under 15 timer (Dansk rekord på 100 miles) – et resultat, som betød, at Carsten blev udtaget til både 100 km-holdet og 24 timer-holdet. desværre er Carsten skadet pt, hvorfor han har meldt afbud til VM i Polen.

Jeg skæver dog alligevel op til Mors, idet stærke løbere som Ole Karlsen og Lars Skytte Christoffersen stiller til start på lørdag. Det er begge løbere som “let” kan løbe over 230 km 😉 Skal vi have en ny dansk rekord, eller er benene trætte efter en hård sæson? Med store præmier, er der noget at løbe efter – mon ikke vi kommer til at se en god kamp om placeringerne?

Der er live-tracking fra løbet – løberne er udstyret med gps, så det er muligt at se placeringerne mellem løberne. Med både VM og Mors Rundt så er der dømt PC-underholdning hele weekenden. Skynd dig ned efter forsyninger, for det går snart løs.

 

1 Kommentar

 1. Ifindu

  Det har været en fornøjelig dag, at følge løberne live på kortet, når man nu ikke selv kunne være der.
  Næste år bliver der endog også lagt billeder på, hvor alle kamera-folkene, er tilskuerne som med en smartphone, kan sende billeder og video direkte til hjemmesiden – det bliver sejt.
  Det har været skovt at udvikle systemet, og vi glæder os til at gå videre med næste version.
  Trackerne som løberne bruger er iøvrigt denne model: http://ifindu.dk/gps-shop.asp?item=gps-trackere#GT60
  God vind til alle løbere!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 ultrarun.dk

Tema af Anders NorenOp ↑