Så er rygsækken pakket til en kortere eller længere weekendtur til dejlig Bornholm, hvor der afholdes Salomon Hammer Trail. Lørdag middag går starten til 25 km turen og jeg står på startlinien. Ingen distance i forhold til de løbere som startede fredag middag på 100 miles og de løbere som en gang over midnat starter på 50 miles. Men man må kravle før man kan gå. Og de 25 km på og omkring Hammeren vil føles som rigeligt, når jeg sidst på eftermiddagen er kommet igennem. Lige siden at det første Hammer Trail blev afholdt, har det stået på min ønskeseddel. Nu er det blevet tid til at prøve light-versionen.

Det skal nok blive en fed tur. Højre læg er ikke helt fit, men jeg håber en gaffa-tape kan klare problemet. Det ser ud til at blive en kold fornøjelse mellem fredag og lørdag. Udsigten for lørdag lover tørvejr – det satser jeg på 🙂

Ved starten af dette års Hammer Trail var der besøg af Dansk Atletik Forbund. Baggrunden er, at Tejn Løb søger om at afholde det første Danmarksmesterskab i trail i 2015. Det er godt initiativ – håber, at TIF lykkes med projektet. Det forventes, at DAF tager stilling senere på året.

God tur til dem, som allerede er i gang og til alle dem, som vælger de senere afgange.

Live-resultater fra løbet kan følges her.