endurance & passion

Skechers Ultra 2013 – DM 100 km

Spændende løbedag i dag. 1000-vis af løbere skal gennemføre Copenhagen Marathon, hvoraf en gruppe eliteløbere kæmper om det danske mesterskab på de 42,2 km. I Bramming er der så en noget mindre gruppe, som skal kæmpe om det danske mesterskab på 100 km.

Jeg er stadig godt oppe at køre efter sidste weekends VM på 24 timer. Det har været en fryd at læse de dejlige beretninger fra danske og udenlandske løbere. Så jeg gad da godt et ultrafix i Bramming i dag som tilskuer, men familien har vist også krav på lidt af min tid.

Lidt ærgerligt, at kun i alt 25 løbere stiller til start på ultraløbets sprintdistance.Med kun 4 kvinder til start, så er der jo næsten medaljer til alle, men desværre ikke så meget løb! Omvendt må man sige, at de var de bedste, som stillede op i dag. Pia Joan Sørensen er i den grad forhåndsfavorit til at vinde. Pia har løbet de 100 km i tiden 8.34 så sent som i april i år – virkelig flot tid. Håber ikke, at Pia er for brugt. Hanne Christensen har gjort det ganske godt med 67 km på 6H, så hun er nok den næste på podiet. 3. pladsen bliver så afgjort mellem Sidsel Petersen og Conny Brusen Nielsen.

Med 21 løbere hos herrerne, så er der lagt op til lidt mere dyst. Peter Paldan er ude i en slags comeback. Peter har løbet 7.04 ved VM i Gibraltar i 2010 og holdt så en pause fra ultraløb. Peter stiller ikke op for sjovt, så han vil give alt ved DM. Mit bud på en vinder. På de næste pladser bliver det nok lidt sværere at sætte navne på (heldigvis for det = mere spænding). Jeg er tror dog, at Mogens Kjæmpe Jensen vil blande sig i topstriden og måske også Peter Laulund Rasmussen. Som en outsider må også Leon Skriver Hansen nævnes. 100 km er en del at forberedelserne frem mod Western States 100, så meningen er jo ikke at brænde den helt af. Men det dér nummer på maven, gør bare noget ved hovedet 🙂

Resultater findes her.

Godt løb til alle – om det så er i København eller Bramming.

logo

2 Kommentarer

  1. admin

    ØV! Peter Paldan stillede ikke til start i Bramming. Har fået oplyst, at han har trukket sig pga en overbelastning i ryggen. Skulle efter være i topform, så det er superærgerligt. Mon ikke Peter finder et andet 100 km i nær fremtid, hvor han kan brænde den af. Vi skulle jo gerne have Peter med til Sydafrika senere på året, når der afholdes VM på 100K.

  2. admin

    Argh! Mogens Kjæmpe Jensen har trukket sig ved 40 km. Mine forudsigelser kan ikke bruges til meget 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 ultrarun.dk

Tema af Anders NorenOp ↑