Tejn IF Løb danner igen i år rammerne for årets DM på 24 timer. Jeg har glædet mig til at deltage i løbet, da det bliver mit første ultraløb i snart 3 år. At det så også er første gang, at jeg stiller op til et DM, er også lidt sjovt.

Forventninger til løbet er store.

Arrangørerne er kendt for super gode løb. Som løber lægger man mange timer i forberedelserne (træning). Det er derfor en drøm, når der ikke er noget at udsætte på gennemførelsen. På forhånd tak for indsatsen.

Når man stiller op i et ultraløb, så er det lidt ligesom at komme til ”fest i familien”. Det bliver fedt at gense af kendte ansigter, samt at stifte bekendtskab med nye ”medlemmer”.

Selvom der i år er forhåndsudtaget en del løbere til VM senere i september, så er der alligevel mandlige ultralandsholdsløbere med på startlinien. Desuden er der en del løbere, som har meldt ud, at de satser på at løbe sig på holdet i løbet af den kommende weekend. Jeg tror, at der er lagt op til en ordentlig dyst blandt herrerne. Desværre kommer jeg ikke til at melde mig ind i den kamp i denne omgang.

Med baggrund i et par ture på godt 20 km, så er der ikke basis for ambitiøse mål i dette løb. Som de fleste ved, så er jeg i gang med at omlægge min løbestil til barefoot-style. Det går fint, men har taget længere tid end jeg håbede på. Jeg vurderer, at jeg ikke har fået kvantitet og intensitet nok ind i min træning frem mod dette løb. Men jeg glæder mig stadig, og har justeret mit succesmål til 50 km (Det skal jo stadig væk være et ultraløb, ikke?). Nu bliver jeg beskyldt for at være fedtspiller af nogen – det er jeg forberedt på 😉 Men check min træning og få syn på min indsats.

Hos kvinderne er der pt 3 tilmeldte, men ingen løbere fra landsholdet. Til trods for det, så kan vi håbe på nogle gode resultater.

Vi (gen)ses på Bornholm