endurance & passion

Puma 24Run

Vi har ikke vanvittigt mange 24 timers løb i Danmark. Det kan derfor for godt synes lidt mærkeligt, at der er to af slagsen i samme weekend.

I dag lukkede tilmeldingsfristen til 24RUN i Holte. Løbet her tiltrækker primært forskellige former for stafethold, men der løbes også 6, 12 og 24 timers solo. I alt er 21 singleløbere tilmeldt til et døgns strabadser på den bakkede rute.

Til start er 4 kvinder. Hanne Frederiksen er på papiret bedste bud på en samlet vinder. Hanne har erfaring på ruten og er noteret for en PR på 148 km. Sidste års vinder Janne Grønhøj stiller op til DM på distancen i Rønne i år.

Med 17 mand til start, så skulle feltet gerne have så stor bredde, at løberne kan komme til at presse hinanden lidt. Mit bedste bud på en topplacering må blive Thomas Steenberg, som tidligere har løbet 204 km. Det er par år siden, men Thomas så skarp ud allerede i marts ved samlingen for ultralandsholdet.

Som kandidat til podiet skal jeg også nævne Claus Rasmussen (Posemand.dk). Claus er jo en af de store fortaler for pose running – og han har givet sig selv en udfordring. Kort og godt vil han bevise, at det selvfølgelig kan lade sig gøre at løbe ultraløb i barfodssko. Henover foråret har Claus løbet 100K i april på 9 timer og 100 miles i maj på Bornholm på godt et døgn. Mangler nu bare at bevise, at man kan løbe rigtigt langt på 24 timer. Et hårdt program som Claus har været igennem, men jeg glæder mig til at se resultatet.Claus’ resultater er til stort inspiration for mig.

Resultater vil blive opdateret real-time på 24run.dk gennem weekenden.

 

2 Kommentarer

 1. Claus Rasmussen

  …og her troede jeg, at man kunne komme op og løbe en tur i fred :o)

  Jeg skal gøre mit for at leve op til oddsene – hvis du gør det samme på klippeøen.

  • admin

   Jeg stiller op på Bornholm og gør mit bedste. Desværre kom jeg galt afsted med det ene knæ for to uger siden. Forstrækningen (eller hvad det var) var ved at gå i sig selv, men i lørdags fik jeg lavet en forkert bevægelse 🙁 Så nu humper jeg lidt rundt igen. Men koldt Østersøvand i blodet – der er jo stadig 4 døgn til start 🙂
   Det bliver fedt, at stå på stregen igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 ultrarun.dk

Tema af Anders NorenOp ↑