Igennem de sidste 6 dage har der været løbet langt – meget langt – i Balatonfüred i Ungarn.

Allerførst STORT TILLYKKE til Tina Andersen med 2. plads og ikke mindst ny dansk rekord og ny nordisk rekord på 6 dage. Det blev til over 740 km! Det er en super flot præstation.

Der er ingen tvivl om, at Tina har fundet sin ultra-distance. Mon ikke der kan klemmes yderligere nogle km ud af skoene? Alt kan ske i ultraløb – men set bag skærmens blå lys har det set ud som om, at tyske Silke Gielen har været i kontrol med begivenhederne.

Endnu en gang stor respekt for Tinas præstation 🙂

Det endte med at blive svenske Johan Steene, som løb længst hos herrerne med over 870 km. Imponerende – og her stor respekt. Det var Johans første 6 dages løb, men han har en del erfaring fra 400-500 kms løb.

Selvom resultatlisten ikke viser det, så var der intens kamp om placeringerne i toppen. En fornøjelse at følge 🙂 En særlig tak til den amerikanske ultraløber Joe Fejes for farverig kommenteringen på FB.

Henrik Aarup Svendsen var også en del af løbet. Da motivationen forsvandt halvvejs trak Henrik stikket – til gengæld har det været tydeligt, at Henrik har ydet en stor indsats i depotet til gavn for Tina. Sådan!

Øvrige resultater fra EMU 6 days findes her.