Hvad jeg inderst inde har haft en meget kraftig overbevisning om igennem en tid, blev bekræftet hos ortopædkirurgen i går. Den er gal igen med det ene af mine knæ.

Som tidligere nævnt, så oplevede jeg i slutningen af november et kraftigt smæld på bagsiden af venstre knæ. Siden da er det gået bedre for så ind imellem at blive værre med knæet igen. Især sideværts bevægelser har provokeret knæet med øjeblikkelig smerte og efterfølgende hævelse.

Nu er diagnosen så givet! Et styk beskadiget indre menisk, lidt slappe ledbånd i knæet (?), en forstørret slimhinden og generelt slidgigt (plejer først at komme med alderen!?).

Det videre forløb bliver en operation indenfor den kommende måned (forventet). Det er heldigvis fortsat muligt at træne med optanke – skal jo ikke forværre noget – men det har jeg allerede gjort gennem de sidste måneder.

Jeg var gennem en lignende operation for fire år siden. Den gang var det højre knæ, som måtte under kniven. I dag er jeg meget tilfreds med udfaldet. Jeg ved godt, at jeg ikke bliver som ny igen efter en operation. Hvad der bliver fjernet kommer ikke igen! Men kan jeg blive smertefri i hverdagen, så er det super.

Alt i alt, så er jeg meget fortrøstningsfuld. Det skal nok blive godt 🙂