Leon Hansen og Claus Rasmussen (@posemand) er klar til start, når der mandag løbes Badwater. 135 miles (217 km) ultraløb / asfaltfræs fra Badwater, Death Valley (-85 meter) til Whitney Portal, Mt Whithey (2.530 meter).

BadwaterCourse

Der løbes på den oprindelig rute med den ændring, at der er start om aftenen. Den varmeste del af ruten løbes således om natten. Vi taler dog stadig om, at temperaturen er op mod 40 grader om natten. Lige meget hvad, så er varmen en voldsom udfordring i dette løb.

Jeg har endnu ikke det store overblik over årets deltagere, men et par navne springer i øjnene. Amerikanske Harvey Lewis, som kender turen i Badwater (vandt 2014). Engelske Dan Lawson, som kun lige netop kom ind som to’er foran Kim Hansen ved Spartathlon 2015. Mexikanske Oswaldo Lopez, mange-gange-deltager ved Badwater, som altid løber godt i dette løb. Og endelig marokkanske Mohamad Ahansal aka Mr. Marathon de Sables.

Kim Rasmussen står med 38:01 noteret for den bedste danske præstation i Badwater. Det resultat blev lavet tilbage i 2007, så det trænger til at blive forbedret. Jeg tror, at både Leon og Claus kan slå den tid.

Fra Kent Møllers forberedelse og deltagelse i 2007:

Live-resultater kan følges her og på twitter.

I forbindelse med deltagelsen i Badwater løber Leon Hansen til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Du kan støtte Leons indsamling via Betternow.

Der er lagt op til en varm dag på kontoret på mandag for Leon og Claus. Claus tager derfor turen i et par af de luftige #UdePåEtFlade.

 

Claus har fodtøjet i orden, når de 217 km skal løbes. Billedet lånt fra @posemand

Claus har fodtøjet i orden, når de 217 km skal løbes. Billedet lånt fra @posemand

#HappyFeet drenge