I morgen er der ultraløb i Barcelona – 24 timer på udendørs bane. Årstiden taget i betragtning, så skal der altid være lidt forskelligt tøj i kufferten i dette løb i den catalanske hovedstad. Vejrudsigten siger omkring 15 grader om dagen, men ned til omkring 5 grader om natten. Umiddelbart en god melding, men også lidt af en dræber, hvis man ikke kan holde løbende gennem natten.

Bjarne R Jensen er eneste dansker på startlinien i Barcelona. Bjarne R Jensen løb for første gang over 200 km ved dette års DM på Bornholm. Et resultat, som sikrede ham en 3. plads. Efter en fantastisk sæson med gode resultater og mange løb (måske for mange?), så året allerede reddet. Jeg er dog ret sikker på, at Bjarne R Jensen vil forsøge at løbe en ny PR hjem.

Bjarne R Jensen reklamerer i øvrigt meget for dette løb. Spaniolerne er meget glade for udenlandske løbere. Men det spiller vist også ind, at Barcelona er en god by at juleshoppe i – så er det bare nemmere at lokke fruen med.

Ellers må jeg erkende, at jeg kender meget lidt til løberne på startlisten (Er altså ikke ret bekendt med de spanske løbere). Et navn som dog springer i øjnene er engelske Heather Foundling-Hawker, som er gået fra at være decideret trailløber på kortere distancer (50 miles 😉 ), til at gøre sig gældende på de længere distancer. I 2010 blev Heather Foundling-Hawker nr. 3 i Spartathlon. Der er basis for at se hende fremme i feltet.