Det her er ikke et surt bøvs af for meget marcipan. Det er lidt tanker om, hvordan vi nogen gange gør vores hverdag meget kompleks.

Eksempel: Grundlæggende kan mennesket bevæge sig på tre måder. Vi kan gå, løbe og sprinte. Alle egenskaber, som vi har med os fra de første spæde skridt.

Et kig på diverse løbeforaer (eller blogs) kan give et indtryk af, at det at løbe er noget, vi glemmer igen. Hvilken km-tid skal jeg løbe med? Hvilke sko skal jeg løbe med, hvis jeg vil løbe marathon? Vi deltager på løbekurser (Ja, det gør jeg da også). Der er ikke noget galt i at dele erfaringer, men en gang imellem så bliver løb gjort meget akademisk!

Stop nu al den snak om, hvad du har tænkt dig at gøre – bare se at komme i gang. Learning by doing er også en ganske fornuftig måde at lære på (Gælder ikke kun i løb).

Jeg siger ikke, at du skal droppe en god planlægning – den kan være vigtig et stykke af vejen. Om ikke til andet, så til at overbevise familien om, at dit løberi ikke kommer til at tage for meget tid.

Men en sund og stærk krop kommer ikke gode intentioner alene. Handling vægter mere end kloge ord.

The King har sagt det sådan: A little less Conversation, a little more Action.

Og så kan det bare blive jul og nytår 😉