Det tyder på, at der er perfekte forhold i Skövde til ultraløb. Der er blevet løbet stærkt det først døgn – både på 24H og 48H.

Som ventet satte Jari Tomppo sig på den samlet sejr med over 239 km – ikke det længste Jari har løbet, men dog stadig en flot præstation (Kun én dansker har løbet længere gennem tiderne). Vinder hos kvinder blev svenske Yudith Hernandez med over 234 km – det er ny nordisk rekord for kvinder – stort tillykke herfra. Yudith blev i øvrigt samlet 2’er. Anders Tysk fra Sverige løb godt 223 km og Åsa Hällstorp kom godt over 220 km.

Super flotte præstationer – stor respekt for de svenske kvinders niveau i øjeblikket. Det er vigtigt med sådanne resultater, som kan være med til at løfte niveauet i det øvrige Norden. Jeg glæder mig allerede til at se det svenske hold i aktion til kommende EM/VM – held og lykke Reima 🙂

Fernando Sukil stoppede efter 15 timer og 120 km – det er nok sidste gang, at arbejdsgiverne giver en fridag 😉

Efter første døgn på 48 timer har hurtigste netop rundet 200 km! Så der kan være gode resultater i vente her. I øjeblikket er stillingen: Mikael Försström, 201K; Jan-Erik Ramström, 201K; Kuroda Muneharu, 201K; Sumie Inagaki, 197; Masyyuki Otaki, 192 og Torill Fonn, 188K. Jeg ret imponeret over, at Torill kan holde så flot et tempo.

Nu er 48H næsten det samme som 2x24H, så der kan ske rigtigt meget det kommende døgn. Jeg bliver nok lige nødt til at smutte forbi skærmen en gang imellem for at følge resultaterne her.

 

Fortsat god weekend