Hold nu op en ultraweekend! 24 timer ved havet, 12run, Ultrabalaton og Comrades.

Jeg har ikke set en officiel resultatliste fra debutløbet 24 timer ved havet endnu, men det forlyder, at der er blevet løbet stærkt i det nordjyske! Kim Klitgaard Sørensen skulle have rundet 220 km på de 24 timer. Super flot! Tillykke til arrangørerne med et tilsyneladende godt arrangement.

Kvalifikationskrav til bruttogruppe og landshold 24 timer.

Som ventet blev der også løbet stærkt på Refshaleøen ved 12run. Ved dette løb blev udover 12 timer også løbet på 6 timer.

Brian Arreborg Hansen vandt suverænt 6 timers løbet med 82,520 km! På baggrund af Brians tidligere resultater, så var en lang distance ventet.

Frederik Bøjholm blev også en suveræn vinder på 12 timer med 130 km. Frederik har også tidligere løbet langt, så en absolut en favoritsejr.

Kvalifikationskrav til bruttogruppe og landshold 100 km. 

I Ungarn er Anne-Marie Rossen i dag blevet 5’er i det 212 km lange løb rundt om Balatonsøen. 27 timer 5 minutter var alt, hvad Anne-Marie skulle bruge. Dejligt at se, at Anne-Marie har fået gang i benene igen på de lange distancer.

På nuværende tidspunkt venter vi på, at John Hornbech Christensen kommer i mål.

Comrades Marathon er signende verdens største ultraløb i Sydafrika – 89 km. Der er mig bekendt ingen danskere med i dette års løb. Til gengæld er omkring 25 svenskere til start.

Jonas Buud har tidligere gjort det rigtigt flot i dette løb. I år blev det til en 7. plads små 10 minutter efter vinderen.

På kvindesiden blev Frida Södermark 8’er.

Stort tillykke til vores svenske naboer.

#HappyFeet