… noget i denne søde (snart) juletid, så må det være, at IAU snart melder en dato og en lokation ud for VM 24 timer i 2014. Der var lovet en udmelding i slutningen af oktober, og nu har vi i slutningen af november stadig ikke modtaget nogen information.

Jeg ved, at IAU vil være meget sikre i deres udmelding – det forstår jeg godt efter det forløb, som vi oplevede ifm. dette års VM på 100 km. Her blev VM-arrangementet forsøgt stablet på benene tre forskellige steder. Men det er altså frustrerende, at det kommende års program ikke kan begynde at tage form.

Kommer VM til at ligge i foråret, så vil det betyde, at løbere udtaget til VM ikke kommer til at løbe DM på Bornholm (Hvis VM ligger efter DM). Kommer VM derimod til at ligge i efteråret, så kan DM lige pludselig bruges som udtagelsesløb.

Vil man gerne i betragtning til en plads på ultralandsholdet 24 timer, og samtidig være uafhængig af tidspunktet for VM, så skal man gerne på startlisten til et af vinterens indendørs løb i enten Oslo eller Växjö her i december. Måske kan løbet i Helsinki i slutningen af februar også komme med i betragtning.

Se her, hvem der allerede er i betragtning til bruttogruppen og ultralandsholdet.

Kære IAU-mand, jeg ønsker mig…