Så er det ved at være slut for denne weekends 24 timers løb rundt omkring verden. Der er blevet trænet seriøst op til disse konkurrencer og der har været fokus på at få tingene til at gå op i en højere enhed, så løberen på dagen har kunne løbe så optimalt som muligt.

Løbet i Växjö blev vundet af tyske Ralf Weis i godt 223 km, hele 23 km foran finske Petri Perttilä. Resultaterne er et stykke under de to løberes højeste niveau. Ralf Weis har været gennem et langvarigt skadeforløb, så super dejligt at se, at han er på vej tilbage. Desværre var ingen af danskerne i stand til at toppræstere på dagen. Niels H Henriksen måtte trække sig relativt tidligt i løbet med bivirkninger fra en mindre operation tidligere på ugen.

May-Britt Hansen løb 91 km på 12 timer. Løbet skal ses som forberedelse til et 24 timers løb i starten af 2014.

Samlet resultater fra Sverige kan ses her.

I Barcelona havde jeg store forventninger til især Bjarne Jensen. Jeg havde håbet, at han kunne lave sit første løb over 220 km. Det blev til 187 km. Kan nok vide, hvad der har spændt ben for ham. 3,5 km efter kom Nick Papageorge.

Løbet i Barcelona blev vundet af en spansk løber i godt 230 km.

I Desert Solstice 24 Hour har der været løbet stærkt. Pusten er dog gået ud af de fleste her tre timer før afslutningen. Tracy Høeg måtte trække sig fra løber allerede efter 50 km. Håber, at Tracy kan finde tid til at forsøge igen på distancen i løbet af 2014.

Der har været løbet stærkt. Amerikanske Pam Smith har den nye verdensrekord på 100 miles track i tiden 14T11M! Den tidligere rekordindehaver var Edit Bérces.

Zach Bitter satte nordamerikansk rekord i 100 miles track i 11:47M. Desuden satte han også verdensrekord på 12 timer med over 163,6 km! Tidligere rekordindehaver var Yiannis Kouros med 162,2 km. Efter hvad jeg ved, så var Kouros’ rekord en splittid efter 12 timer ifm., at han satte verdensrekord på 24 timer med omkring 303 km. Det er da græsk mytologi!