Her i weekenden er der 24 timers løb i Berlin. Løbet er igen i år arrangeret af Sci Chinmoy marathon team. Ånden i løbet kommer meget godt frem, når man læser disse citater:

 “Es gibt nur eine vollkommene Straße, und diese Straße liegt vor dir, immer vor dir.”

“Es gibt nur drei Gewinner:
Denjenigen, der sich selbst herausfordert,
denjenigen, der als Erster die Ziellinie überquert,
und denjenigen, der das Rennen zu Ende läuft.”
– Sri Chinmoy

Løbet handler altså ikke kun om personlig udvikling og indre ro – det er også en konkurrence! I år er der flere danskere på startlisten – dejligt, så har man en undskyldning for at gå lidt i skyggen i løbet af weekenden 🙂 (Det plejer dog at være ret sparsomt med live-resultater fra løbet).

På 12H stiller Anders Juul Jensen til start. Anders har en bred aktiv baggrund i bl.a. atletik og basketball. Ingen tvivl om, at Anders gerne vil ned og gøre en god figur – held og lykke.

På 24H er Bjarne R Jensen og Lars Skytte Christoffersen opstillet på startlisten – et par rutinerede gutter, som desværre begge havde et dårligt VM i maj.

Bjarne har ikke haft en optimal forberedelse til løbet i Berlin, men har en ambition om at holde sig i gang alle 24 timer. Desværre ikke det bedste udgangspunkt for et godt resultat, men Bjarne er altid klar til at gribe chance for et godt ræs. Jeg håber, at Bjarne kan overraske sig selv og alle andre 🙂 Bjarne har i øvrigt en PB på 214 km.

Lars er måske den mest rutinerede ultraløber i DK gennem tiderne. Ingen er vist i tvivl om, at Lars har potentialet til at sætte ny dansk rekord på 24H. Desværre bliver det ikke denne weekend, idet Lars ikke stiller til start 🙁

Uden at kende samtlige tyske løbere (der er jo altid en, som lige løber 230-240 km), så vil jeg godt vove den påstand, at det ikke er felt, som har trukket store tyske/internationale navne til. En klar stjerne er dog tyske Wolfgang Schwerk. Super stærk multidays runner, som især har gjort det godt på 6 og 10 dages løb i de senere år. På 24h har Scwerk en PB på godt 276 km – godt nok sat for en del år siden, men alligevel. Bedste resultat inden for de sidste par år er 214 km – selvfølgelig en splittid 😉

Held og lykke til alle.