Der blev trænet på vej hjem i bilen i dag. Det handlede vist mest om fokus – at se ud bag ved regnen. For bag skyerne skinner solen altid (Dagens mantra – bliver garanteret gentaget et par gange på lørdag, når jeg løber Salomon Zugspitz Ultratrail) . Ikke et sekund i tvivl om, at øllen i Grainau lørdag aften/nat kommer til at smage pragtfuld.

Fokus Vand

 

Prognosen er fortsat våd, når det gælder vejret i Grainau. Der er ingen tvivl om, at solcremen bliver hjemme i denne omgang. Grænsen for at regn bliver til sne er omkring de 1800 meter. På mine 60 km skal jeg to gange op i 2000 meters højde. Så man bør måske have sneskoene med i rygsækken. Ligegyldigt hvad, så er vejret jo med til at sætte krydderi på sådan en tur.


VejrGrainau

 

Om seks timer ringer vækkeuret. Efter en gang morgen-/natmad er det ud efter Flemming Hansen og Bruno Petersen (skadet) – og så med fly til Munchen. Det skulle gerne betyde, at vi har tid til at nyde stemningen i Grainau inden stradbadserne på lørdag.

Desværre er der ikke kommet et direkte link op til live-resultater endnu. Det forventes dog, at resultaterne kan findes via dette link: https://www.datasport.com/de/

  • Flemming løber Ultratrail 100K med #187
  • Jeg løber Supertrail 60K med #1504