endurance & passion

Jeg har brug for et nyt ur, ikke?

Når jeg SKAL have nyt ur nu, så mener jeg selvfølgelig ikke bare et ur, som kan vise tiden. Jeg mener selvfølgelig et ur, som kan vise mig ALT. Hvor hurtigt jeg bevæger mig. I hvilken højde befinder jeg mig. Og skulle jeg fare vildt på en af mine ture (6-10 km), så kan det også vise mig sikkert hjem. Det er sådan et ur, som jeg must have.

Objektivt set, så har jeg ingen argumenter overfor hjemmets finansminister. En gennemgang af samtlige features på diverse løbeure interesserer hende ikke det mindste. So please help me!

Mange af os falder jævnligt i med hensyn til køb af nyt udstyr, som vi bare må have (for at blive en bedre løber). Og selvfølgelig er det fedt med nyt grej, men intet kan erstatte en god gang træning. Så må vel heller i gang.

Læs i øvrigt dette interessante blogindlæg fra Ultra168 omkring brug af GPS-ur i forbindelse med løb.

God påske.

 

1 Kommentar

  1. Anders Risager

    Der er vel ingen der løber et ultra efter deres gps ur, ideen med uret er for mig at registrere turen til efterfølgende analyse.

    Det gamle Fenix er blevet opdateret og er en rigtig god kammerat på de lange ture… Og så er det blevet lidt billigere nu, efter at Fenix 2 er kommet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 ultrarun.dk

Tema af Anders NorenOp ↑