Deltog i Næstved Firkløver Marathon i dag – dog kun på den halve distance. Løbet var et testløb for min side og målet var ene og alene at få lidt distance i mine barefoot-sko. 21 km er nu den længste distance i 2½ år 🙂

Selvom vinden var kraftig i dag, var der god i læ under det meste af løbet fra Herlufsholmskovens træer. Med lysegrøn skovbund og begyndende løvudspring var der bare perfekte rammer for et godt løbearrangement.

Jeg glemte at tænde stopuret (er ikke helt i konkurrence-mode endnu), men jeg regner med en tid omkring 1:48 – godkendt på dagen, som ikke forløb helt optimalt. Mit løb blev lige fra start ikke specielt afslappet – begge mine skuldre spændte op (har døjet lidt hele ugen, men malerarbejdet i går har sikkert ikke hjulpet på det). Da jeg kom i mål gik musklen i højre skulder næsten i kramme.

Ovennævnte lyder som en dårlig undskyldning. Det er det ikke. Det er bare en konstatering af oplevelsen i dagens løb. De ømme fødder havde sikkert gjort deres til, at tempoet ikke var blevet meget hurtigere. Og tiden – det er kan jeg forbedre senere.

Inden start fik jeg en snak med både René Koch Larsen og Niels Høg Henriksen. De er begge i gang med forberedelserne frem mod de danske mesterskaber i 24H i starten af juni. Godt at høre, at begge er godt løbende. Der er ingen tvivl om, at René og Niels har planer om at præge løbet i Rønne. Fedt!

En løber, som vi måske kommer til at høre mere til i ultra-verden er Thomas Grundsøe fra Næstved. Thomas blev dagens vinder af marathonløbet i 3T. I øjeblikket træner Thomas målrettet mod at gøre det godt på 6H senere i år.