Bornholm, den solrige (nu får vi se) perle i Østersøen, med sine smukke landskaber, klippekyster og fantastiske cykelruter venter forud. Som frivillig for Safe Zone Næstved har jeg fået muligheden for at deltage i en cykelweekend på Bornholm.

Jeg ved det allerede, men at udforske øen på to hjul giver en unik mulighed for at opleve den storslåede natur, de små byer og de dramatiske kyststrækninger. Fra de bølgende marker til de stejle klipper – Bornholm har det hele.

Som frivillig for Safe Zone Næstved er jeg en del af et fantastisk fællesskab. Vi arbejdede sammen for at skabe en tryg og sikker. Det er ikke bare tre feriedage – det er en mulighed for at bidrage til noget større og være en del af noget meningsfuldt med en for mig lille indsats (jeg bruger lidt afspadsering og “hende-der-hjemme” må vente med at få lavet et par praktiske opgave).

Hvad er Safe Zone?

DIF Soldaterprojekt arbejder for at skabe trygge træningsfællesskaber for skadede veteraner og politifolk i danske idrætsforeninger. Dette gøres gennem såkaldte Safe Zones, der er lokale idrætstilbud for veteraner og pårørende.

Der tilbyder Safe Zones inden for forskellige idrætsgrene, såsom vægtløftning, svømning, cykling, skydning, ishockey, roning og havkajak. Jeg har tilbudt som biking-instruktør henover vinteren og nu tager jeg tørn som vej-kaptajn ude på landevejene.