24 timer ved havet er igen værter for de danske mesterskaber, og det bliver en fantastisk oplevelse for løbere i alle aldre. Paradisjorden i Sæby danner rammen om dette års løbetur, og vi håber på solskin og et spændende felt af deltagere 🌞🏃‍♂️🏃‍♀️.

Selvfølgelig! Her er et muntert blogindlæg om weekendens danske mesterskaber i 24 timers ultraløb, som du kan dele på www.ultrarun.dk:


Herrekonkurrencen

Weekendens danske mesterskaber i 24-timers ultraløb nærmer sig, og der er tre klare forhåndsfavoritter blandt herrene. Lad os tage et kig på dem:

  1. Bruno Batsberg: Forsvarende mester har en imponerende baggrund. Den nordjyske dieselmotor – Bruno løber altid et stabilt løb, dog knapt så langt som for syv år siden, hvor han løb hele 254 km.
  2. Emil Krogh Ingeslev: Rekordindehaveren på 100 miles har løbet denne distance på imponerende 13.19. Det kunne godt blive til et godt resultat, men de sidste 11 timer er ikke nemmere. Har Emil stabiliteten til at løbe længere? Han har i hvert tilfælde farten til noget stort!
  3. Carsten Friis: Har løbet 227 km og er en potentiel trussel for favoritterne. Har været dansk mester på distancen, men det er efterhånden nogle år siden.

Kvindernes kamp

Kvinderne er også klar til at kæmpe om titlen. Her er nogle af de stærkeste deltagere jf. mig:

  1. Katja Lykke: Sidste års mester og danske rekordholder. Hun satte en dansk rekord med imponerende 248 km sidste år. Hvis hun er kommet over sin skade, er hun absolut favorit.
  2. Katja Walther Bjerre: Landsholdsløberen har løbet 212 km og er en seriøs konkurrent.
  3. Mette Sommer Fritze: Landsholdsløberen i 50 og 100 km løb. Mettes PR er 186 km, og hun har også løbet 100 miles på 18 timer. En god chance for, at hun kommer over de 200 km.

Det bliver et spændende løb med hele 55 tilmeldte. Glæder mig til at se, hvem der løber med guldet! 🏃‍♂️🏃‍♀️ Og hvem der overrasker; og får et gennembrud på distancen. Vejret går ikke hen og bliver en undskyldning!


Link:

  • Har ikke kunne finde direkte link til resultater, men eller følg med på 24 Timer ved havet